Segon/a Responsable de Cuina

  • Indefinit
  • Temps complet
  • 08930, Sant Adrià de Besòs, Barcelona, Espanya
  • Divisió Alimentària - D'ins

DESCRIPCIÓ DEL LLOC


En dependència de la Responsable de la Divisió Alimentària, el/la candidat/a s’incorporarà a l’equip i desenvoluparà les següents Funcions:

- Planificació de l’oferta gastronòmica dels menús i dels serveis de càtering.

- Organització dels Recursos humans destinats al servei del restaurant o de la producció encarregada.

- Supervisió de l’acabat dels plats, graus de cocció, temperatures, condimentació, etc.

- Realització d’encàrrecs d’avituallament per a la cuina.

- Control de qualitat i correcte emmagatzematge.

- Gestionar el control i la seguretat alimentària.

- Responsabilitzar-se de l’equipament, la seva neteja i manteniment.

REQUERIMENTS DEL LLOC


Titulació: Grau Mig o Grau Superior d’Hosteleria

Experiència mínima: 2 anys d’experiència en la gestió d’equips de treball


Competències:

- Flexibilitat

- Treball en equip

- Gestió d’equip i lideratge

- Capacitat d’organització i planificació

- Comunicació

CONDICIONS DEL LLOC


Tipus de contracte: Indefinit

Jornada: 40 hores/setmana

Incorporació: Immediata

Horari: Dilluns a Divendres